data

COLLABORATIONS

 

Try out 31 januari
Op 31 januari is de try-out van NINA+NIKI in Kunstruimte het Langhuis in Zwolle. Kunstruimte Het Langhuis is dé plek in Zwolle voor verrassende kunst van talentvolle makers.Het hele jaar door organiseren zij unieke tentoonstellingen en activiteiten.

Entrée is gratis! Try out bijwonen? Meld je aan via pr.langhuis@gmail.com. Aanmelden is geen voorwaarde, spontaan inlopen mag ook, maar vol is vol!

Bonnefantenmuseum Maastricht 2 februari

NINA+NIKI  gaat op 2 februari in première in het Bonnefantenmuseum Maastricht op de finissage van de tentoonstelling Bumped Body van Paloma Varga Weisz.

De performance speelt om 12.30u en 14.00u. Na de performance is de feestelijke opening van de tentoonstelling The absence of Mark Manders.
Toegang is gratis op vertoon van geldig entreeticket. Zit plekken zijn te reserveren via reservations@bonnefanten.nl
Klik hier voor het facebook event van het Bonnefantenmuseum  >>

Museum Beelden aan Zee 20 en 21 februari
Op 20 en 21 februari staat NINA+NIKI op een heel bijzondere locatie: namelijk tussen het werk van Niki de Saint Phalle op de overzichtstentoonstelling Nana’s aan Zee in museum
Beelden aan Zee in Scheveningen.

Het is mogelijk de tentoonstelling van Niki te bezoeken en aansluitend de performance om 17.30u. Na de performance krijgt u een drankje aangeboden en is het mogelijk na te praten met maker en actrice Nina Goedegebure en geluidskunstenaar Dennis van Tilburg.
Klik hier een koop tickets >>